Om os

Præsentation af os.

Vi er et par, som begge har været medlemmer af Schæferhundeklubben for Danmark siden 1980. Gennem årene har vi trænet rigtigt mange hunde op indenfor brugsprøveprogrammerne, og vi er begge fascinerede af de evner, Schæferhunden har til at lære, og den lyst, den har til at arbejde sammen med sin fører.

Vi har begge deltaget til IPO 3 DM flere gange og ligeledes flere gange til SPH1 DM samt til SPH2 DM. Vi har også været så heldige, at kvalificere os til at deltage på VM holdet for Schæferhundeklubben to år i træk; den ene som hundefører, den anden som support.

Vi er aktive i vores lokale Kreds i Schæferhundeklubben, og har været en del af kredsens aktive liv igennem de sidste 25 år. Vi tror på, at de erfaringer, vi har fået, med andre hundeføreres hjælp og støtte, kan være til gavn for nye eller mindre erfarne hundeførere.

Kennel Trold er etableret i 1998, og er funderet på det mål, at vi ønsker at opdrætte både mentalt og fysisk sunde og robuste schæferhunde: Schæferhunde, som har de drifter, evner til at lære og den store lyst til at arbejde med sin fører, som har gjort den til den brugshund, som er mest udbredt i verden.  

Vi vil gerne sælge hvalpene til hjem, hvor de vil møde udfordringer og forventninger. Det er vigtigt for os, at hvalpen vil blive respekteret for det, den er: en hund med særlige talenter og evner og med et behov for at bruge disse på en positiv måde. Om hvalpen skal udvikle sit talent som konkurrencehund eller skal trænes på et andet plan er ikke afgørende for, om den får et godt liv.

Vi har ikke en ambition om at opdrætte mange hvalpe. Vores ambition er at følge hvalpene og hvalpekøberne, glæde os over de resultater, de når, og måske komme med et godt råd. At følge hvalpene giver os et indtryk af, om vores opdræt er på rette spor eller om der er områder i opdrættet, vi skal være opmærksomme på i det kommende opdræt.

Vi er begge aktive hundeførere og er også aktive i kreds- og klublivet i Schæferhundeklubben. Vi uddanner selv vore tæver til IPO prøverne og avlskåringerne. På den måde kender vi til tævens både stærke og evt. svagere sider og kan tage højde for disse, når tæven skal parres.

Er du blevet lidt nysgerrig eller har du lyst til en Schæferhundesnak, er du meget velkommen til at kontakte os!

 

  Trold Makker

 IPO3, SPH1, SPH2
Merete Frank Christensen og Gorm Christensen | Flinterupvej 29, 4180 Sorø  | Tlf.: 24 22 07 45 | mlf@post.tele.dk